Welkom bij Vief ggz

"van focus op ziekte naar nadruk op gezondheid"

Onze praktijk

Wij zijn een samenwerkingsverband van twee vrijgevestigd verpleegkundig specialisten en een psychiater. 

Na inschrijving brengen we in het eerste contact samen met u in kaart welke hulpvraag u heeft en welke behandeling hier het beste bij aansluit. U heeft zoveel mogelijk contact met 1 vaste behandelaar maar binnen de praktijk hebben wij de mogelijkheid om indien nodig met collega’s te overleggen over de behandeling.

De behandelgesprekken zijn vooral steunend en structurerend van aard, waarbij we gebruik maken van diverse therapie vormen zoals: CGT, PST, EMDR, ACT, oplossingsgerichte therapie, motiverende gespreksvoering en leefstijladviezen, al dan niet gecombineerd met E-health. Ook kan het instellen of opvolgen van medicatie een onderdeel van de behandeling zijn.

Wij werken conform de eisen van het landelijk kwaliteitsstatuut GGZ en volgens de landelijke GGZ richtlijnen en zorgstandaarden. 

file:///home/chronos/u-504318ee25f9bab1bd29fd3676283c7cd68ce86e/MyFiles/Downloads/kwaliteitsstatuut%20historie.pdf


Ons teamIk ben Maya Molag, werkzaam binnen het team als Verpleegkundig Specialist.

Sinds 1997 ben ik werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg en heb ik als verpleegkundige, verpleegkundig specialist en teamcoördinator gewerkt binnen grote GGZ instellingen. Ik heb ervaring in het diagnosticeren en behandelen van diverse psychische klachten en problematieken.

BIG- registratie 29053499730

Mijn naam is Susanne Solberg, werkzaam als Verpleegkundig Specialist.

Opleidingen: SPH (2003),   HBO-V (2010),  MaNP (2018)

Sinds 2003 ben ik werkzaam binnen de Geestelijke Gezondheidszorg en heb ik als verpleegkundige, behandelmedewerker, POH-GGZ en verpleegkundig specialist gewerkt binnen grote GGZ instellingen en de huisartsenzorg in Zuid-Limburg. Ik heb ervaring in het diagnosticeren en behandelen van verschillende  psychische klachten en problematieken met PST, ACT, EMDR en Farmacotherapie. 

BIG-registratie:29912703630

Ik ben Eline Berghmans werkzaam als psychiater.

Allround, pragmatisch, analytisch, empathisch.

BIG-registratie: 19909206401