Welkom bij Viefggz

"Van focus op ziekte naar nadruk op gezondheid"

Onze praktijk

Wij zijn een kleine instelling, gerund door twee verpleegkundig specialisten. 

Het team is verder aangevuld met 2 psychiaters, 2 psychotherapeuten, 1 GZ-psycholoog,  1 maatschappelijk werkster en 1 secretarieel en administratief medewerkster.

Na inschrijving brengen we in het eerste contact samen met u in kaart welke hulpvraag u heeft en welke behandeling hier het beste bij aansluit. U heeft zoveel mogelijk contact met 1 vaste behandelaar maar binnen de instelling hebben wij de mogelijkheid om indien nodig met andere behandelaren te overleggen over de behandeling.

De behandelgesprekken kunnen steunend en structurerend van aard zijn , alsook gedragstherapeutisch, waarbij wij aanvullend gebruik maken van diverse therapie vormen zoals: Individuele psychotherapie, CGT, PST, EMDR, Systeemtherapie, Partner relatietherapie, ACT, motiverende gespreksvoering en leefstijladviezen. Ook kan het instellen of opvolgen van medicatie een onderdeel van de behandeling zijn, met bijbehorende somatische begeleiding.

Naast de reguliere face-to-face behandelcontacten wordt er ook digitale zorg aangeboden in de vorm van E-health en beeldbellen.

Wij werken conform de eisen van het landelijk kwaliteitsstatuut GGZ en volgens de landelijke GGZ richtlijnen en zorgstandaarden. Ons goedgekeurde kwaliteitsstatuut vind u hier:  kwaliteitsstatuutViefggz.pdf

 


Ons teamhttps://strato-editor.com/.cm4all/uproc.php/0/.20231114_121944.jpg/picture-400?_=18bdc4b038a

Maya Molag, werkzaam als Verpleegkundig Specialist.

Sinds 1997 ben ik werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg en heb ik als verpleegkundige, verpleegkundig specialist en teamcoördinator gewerkt binnen grote GGZ instellingen. Ik heb ervaring in het diagnosticeren en behandelen van diverse psychische klachten, door middel van o.a. ACT, EMDR, farmacotherapie, CGT.

BIG- registratie: 29053499730         

VGCT lidnummer: 400652
Susanne Solberg, werkzaam als Verpleegkundig Specialist.

Opleidingen: SPH (2003),   HBO-V (2010),  MaNP (2018)

Sinds 2003 ben ik werkzaam binnen de Geestelijke Gezondheidszorg en heb ik als verpleegkundige, behandelmedewerker, POH-GGZ en verpleegkundig specialist gewerkt binnen grote GGZ instellingen en de huisartsenzorg in Zuid-Limburg. Ik heb ervaring in het diagnosticeren en behandelen van verschillende  psychische klachten en problematieken met PST, ACT, EMDR CGT en Farmacotherapie en Engelstalige behandeling.

BIG-registratie:29912703630               

VGCT lidnummer: 400643


Noëlle Vandenbooren, werkzaam als GZ-psycholoog, psychotherapeut, systeemtherapeut, MBT basistherapeut.


Sinds 2008 ben ik werkzaam binnen de SGGZ, startende bij de doelgroep kinderen en jongeren/adolescenten, om vervolgens de overstap te maken naar volwassenen met complexe angst, stemmingsproblematiek, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Mijn affiniteit ligt vooral bij de jongvolwassenen die ik vanuit een psychodynamisch (oa MBT) en systemisch (gezin, familie, koppels) psychotherapeutisch kader behandel.

BIG-registratie: 99916891116

Register MBT: 111144

NVRG: 14474

Angéla Zeegers, werkzaam als secretarieel en administratief medewerkster.

             

Angelica Pallada, werkzaam als social worker.

Sinds 2017 ben ik werkzaam als social worker (maatschappelijk werker) in Zuid-Limburg. Ik heb als ambulant begeleider gewerkt en als teamcoach binnen een beschermd wonen locatie. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van cliënten die vastlopen op het gebied van dag invulling en dagbesteding.

Inge Vrinssen, werkzaam als psychotherapeut, schematherapeut, systeemtherapeut.

BIG-registratie: 49918515816
 


 Verena Henke, werkzaam als GZ-psycholoog.

Sinds 2009 ben ik werkzaam als psycholoog en GZ-psycholoog binnen verschillende takken van de gezondheidszorg in Nederland en in het buitenland. Mijn ervaring ligt op het gebied van diagnostiek en behandeling van uiteenlopende psychische klachten en complexe problematiek bij m.n. kinderen en adolescenten/jong volwassenen en hun ouders en ik ga nu de overstap maken naar het behandelen van volwassenen. Ik werk vooral vanuit systemische, psychodynamische en traumatherapeutische invalshoeken en geef ook Engelstalige, Duitse en Franstalige behandelingen.

BIG-registratie: 19920373825                              

Romeo Trapman is werkzaam als psychiater. BIG-registratie: 39916323701                                                                                                    

 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info