Welkom bij Viefggz

"Van focus op ziekte naar nadruk op gezondheid"

Onze praktijk

Wij zijn een kleine instelling, gerund door twee verpleegkundig specialisten. 

Na inschrijving brengen we in het eerste contact samen met u in kaart welke hulpvraag u heeft en welke behandeling hier het beste bij aansluit. U heeft zoveel mogelijk contact met 1 vaste behandelaar maar binnen de instelling hebben wij de mogelijkheid om indien nodig met andere behandelaren te overleggen over de behandeling.

De behandelgesprekken kunnen steunend en structurerend van aard zijn , alsook gedragstherapeutisch, waarbij wij aanvullend gebruik maken van diverse therapie vormen zoals: CGT, PST, EMDR, ACT, motiverende gespreksvoering en leefstijladviezen. Ook kan het instellen of opvolgen van medicatie een onderdeel van de behandeling zijn, met bijbehorende somatische begeleiding.

Naast de reguliere face-to-face behandelcontacten wordt er ook digitale zorg aangeboden in de vorm van E-health en beeldbellen.

Wij werken conform de eisen van het landelijk kwaliteitsstatuut GGZ en volgens de landelijke GGZ richtlijnen en zorgstandaarden. Ons goedgekeurde kwaliteitsstatuut vind u hier:  kwaliteitsstatuutViefggz.pdf

 


Ons teamMaya Molag, werkzaam als Verpleegkundig Specialist.

Sinds 1997 ben ik werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg en heb ik als verpleegkundige, verpleegkundig specialist en teamcoördinator gewerkt binnen grote GGZ instellingen. Ik heb ervaring in het diagnosticeren en behandelen van diverse psychische klachten, door middel van o.a. ACT, EMDR, farmacotherapie, CGT.

BIG- registratie: 29053499730          VGCT lidnummer: 400652


Susanne Solberg, werkzaam als Verpleegkundig Specialist.

Opleidingen: SPH (2003),   HBO-V (2010),  MaNP (2018)

Sinds 2003 ben ik werkzaam binnen de Geestelijke Gezondheidszorg en heb ik als verpleegkundige, behandelmedewerker, POH-GGZ en verpleegkundig specialist gewerkt binnen grote GGZ instellingen en de huisartsenzorg in Zuid-Limburg. Ik heb ervaring in het diagnosticeren en behandelen van verschillende  psychische klachten en problematieken met PST, ACT, EMDR CGT en Farmacotherapie. 

BIG-registratie:29912703630               VGCT lidnummer: 400643Romeo Trapman, werkzaam als psychiater.

BIG-registratie: 39916323701Angéla Zeegers, werkzaam als secretarieel en administratief medewerkster.


 


  


E-mailen
Bellen
Map
Info