Welkom bij Viefggz

"Van focus op ziekte naar nadruk op gezondheid"

Missie en Visie

 

Missie:

 

De visie van Viefggz is om als eerste nurse-led clinic in Nederland laagdrempelige kwalitatief hoogstaande en innovatieve zorg te bieden, aan een cliëntenpopulatie die in de huidige markt vaak maanden op een wachtlijst staat alvorens diagnostiek of behandeling kan starten en met regelmaat te complex wordt bevonden.
Wij bij Viefggz geloven niet in maandenlange wachtlijsten en tussenschotten maar wel in een efficiënte, weloverwogen, goed gefundeerde behandelaanpak met ballen, waarin we niet terugdeinzen voor complexe zorgvragen rekening houdend met de grenzen van onze eigen expertise. De cliënt en diens hulpvraag staat immer centraal, waarbij de behandeling zo protocollair en kort als mogelijk kan zijn maar tevens zo lang en intensief als nodig.
Omdat wij zowel psychologische-, verpleegkundige-, en farmacologische behandeling aan kunnen bieden met bijbehorende monitoring en somatische screeningen, goed onderlegd zijn betreffende de complexe rehabilitatie vraagstukken en tevens medisch specialistische zorg aanbieden, kan er flexibel meebewogen worden met de cliënt en zijn er geen onnodige tussenschotten die zouden kunnen vertragen en kan er meer kosteneffectieve zorg geboden worden. Wij hebben de mogelijkheid om zorg indien nodig snel op- en af te schalen en hebben als mensen de vaardigheid om snel een behandelrelatie op te kunnen bouwen die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, openheid en respect.
Visie:
Van focus op ziekte naar nadruk op gezondheid.


 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info