Welkom bij Viefggz

"Van focus op ziekte naar nadruk op gezondheid"

Ervaringen

Een aantal cliënten hebben op de Website van Zorgkaart.nl hun persoonlijke indruk en ervaringen beschreven. Wij nodigen u van harte uit om ook uw eigen ervaring op deze site te schrijven. Uiteraard kan dit anoniem. De meest actuele ervaringen vindt u op  https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/ggz-viefggz-maastricht-10017245


13 april 2024:  10

"Ik kwam bij vief na vermoedens ad(h)d te hebben. Dit werd al snel bevestigd maar net zo snel werd duidelijk dat er meer speelde. ViefGGZ heeft mij geholpen mijn add en trauma te begrijpen en onder controle te krijgen. Alles hebben ze stap voor stap met mij in beeld gebracht en behandeld. Altijd professioneel, altijd eerlijk, altijd menselijk. De kennis en kunde die Viefggz in huis heeft is van enorme waarde. Dit zijn mensen die weten wat ze doen en willen helpen. Ze zijn oprecht begaan met je en juichen met je mee bij succeservaringen. Het is een veilige plek waar ze al snel zien wat er speelt maar daarbij respect hebben voor het proces van de cliënt en dus nooit dwingen een kant op te gaan".


29 maart 2024:  10

"I have had a few therapists in the past years in different countries and my therapist at Viefggz is by far the best i have encountered. She not only identified very early crucial elements that had not been identified before, but worked with me very effectively and aimed always to develop tools I could use beyond the duration of the therapy".


24 december 2023:  9,8

"Erg tevreden over de ondersteuning en hulp vanuit ViefGGZ. Zeer professioneel waarbij er goed naar de hulpvraag wordt geluisterd (en de vraag achter de vraag). Ik vond heel prettig dat ze geen dingen deden of schreven zonder eerst te overleggen en mijn akkoord, hierdoor had ik het gevoel zelf (ook) de regie te hebben en dat er mèt mij gepraat en gewerkt werd ipv over mij. Zeker een aanrader"!


20 december 2023:  9

"Ik ben zeer tevreden over de behandeling en heb een aantal goede stappen gemaakt. Hopelijk kan ik mij hieraan vasthouden in de toekomst. Mijn behandelaar was ook trots op mij en op de gemaakte stappen. Ik kan Vieff zeker aanraden".


15 oktober 2023:  9,3

"Ik heb mijn behandeling bij Viefggz als positief ervaren. Mijn therapeut was een zeer prettige en kundige vrouw. Deze praktijk is een absolute aanrader"!


12 oktober 2023:  9,5

"In de afgelopen maanden heb ik bij Viefggz ontzettende stappen kunnen maken. De afspraken werden altijd nagekomen en elke keer is er gebruik gemaakt van de volledig geplande tijd. Daarnaast staan de medewerkers altijd klaar om tijd vrij te maken voor je en heb ik wanneer niet anders kon wel eens een telefonisch consult gehad, wat ook erg beviel. Al met al een hele fijne ervaring en geweldig eindresultaat"!
E-mailen
Bellen
Map
Info